Trädfällning på vår nya tomt i Huddinge

Trädfällning på vår nya tomt i Huddinge

Hejsan på er i det fina vädret

Denna veckan står trädfällning på schemat. Vi har köpt en tomt i Huddinge där de behöver fälla ett par träd innan man kan förbereda för husgrunden. Det är spännande att det verkligen är på riktigt nu, drömmen blir verklighet. Företaget vi köper huset av, alltså de som ska montera det och så, de har kontakt med flera företag som håller på med olika markarbeten så som trädfällning. I och med att det ganska ofta behövs en del förarbete innan man kan bygga huset. Dessutom är det oftast så att man efter själva bygget är klart vill ha hjälp av någon firma att färdigställa trädgården. Kanske anlägga gräsmatta eller stenlagd garageuppfart eller vad det nu kan vara.

Företaget med husen är inte från Huddinge men de levererar ju hus över hela landet men tur ändå att de hade kontakt med en firma som utförde trädfällning just i närheten av oss. Det underlättade ju väldigt mycket för oss så att vi inte behövde leta runt. Det känns fortfarande lite overkligt allting och det kommer nog inte helt bli begripligt förens det är färdigt och vi kan flytta in. Men det dröjer ju ett tag till så jag kommer kanske hinna smälta det och vänja mig i tanken.

Vi letade ett tag efter ett färdigt hus, men vi hade svårt att hitta ett där vi gillade både hus och läge på samma gång. Så började vi titta på alternativet att bygga nytt och när vi i samband med det hittade den här tomten så kändes det som det bästa för oss. Nu gäller det bara att ha tålamod att vänta till det är klart. För det dröjer ju lite längre till inflytt nu än om vi köpt ett färdigt, men jag är helt säker på att det är värt det. Ha en underbar dag! 


Kommentarer är stängda.