Nya golv i villan

Nya golv i villan

Jag vände mig till en snickare på Värmdö som hjälpte mig att lägga nya golv i villan. Det blev fantastiskt snyggt och jag är så himla nöjd. Jag rekommenderar verkligen den här snickaren till alla som vill ha snygga golv! Jag vet inte om det är just golv som du är intresserad av men det här är en snickare som kan hjälpa till med det mesta inom bygg och renovering och jag fick honom som tips av en kollega till syster. Även han hade vänt sig till denna firma och var mycket nöjd med det arbete som hade utförts. Jag har fått många fina kommentarer från min familj och vänner om hur snyggt det blev och alla verkar vilja ha snygga golv nu! Jag är så glad att jag tog mig tiden och hittade en snickare som verkligen kan det här med att lägga in snygga golv. Det gör mycket för helhetsintrycket i ett hem och det är ju trots allt där man tillbringar mest tid.

Jag ska definitivt använda samma firma när jag renoverar köket nästa år. Då ska det också bli ett snyggt resultat men jag har inte riktigt bestämt ännu vilken stil jag ska ha på köket och jag tar gärna emot tips ifrån er följare om hur ni har det hemma hos er och vad för kök ni har skaffat när ni renoverade. Vi kan alltid låta oss inspireras av varandra. Nu till en sak som jag alltid tycker är viktigt oavsett vem man vänder sig till och det är det här med kundservice. Det är alltid trevligt med firmor som har bra kundservice och det är något som jag verkligen uppskattade hos denna snickare. Jag hade många frågor och funderingar och han tog sig tid för mig och förklarade allting på ett sätt så att jag verkligen förstod.


Kommentarer är stängda.