Många utlånade släpvagnar i Oskarshamn

Många utlånade släpvagnar i Oskarshamn

God förmiddag

I helgen var vi hos mina föräldrar och hjälpte de att röja, de är riktiga samlare och har både möbler och grejer som mest bara står och samlar damm och tar plats. Så vi har hjälpt de att få iordning i deras förråd och i deras garage. Vi hyrde släpvagn från en firma i Oskarshamn och det var nog fler som var på röjarhumör för det fanns inte många släpvagnar kvar. Jag kan också ibland spara en del saker, men är också väldigt bra på att röja och rensa med jämna mellanrum. Jag gillar inte att ha oreda och en massa saker som bara står.

Jag erbjöd mig att hjälpa de för att underlätta och ingen av de är särskilt bekväm med att köra med släpvagn och det hade ju inte gått in särskilt mycket i deras bil. Vi slängde mycket men sparade såklart en hel del också. Några saker lade vi ut till försäljning på en loppissida också så där kan de nog få sålt en del grejer och så får köparen komma och hämta själv. Nu är det mer ordning och strukturerat så att de faktiskt kan se vad de har och att de bara sparat de sakerna som de verkligen vill ha kvar. Inte en massa prylar som ”kan vara bra att ha”.

Vi hade tur också att ha bra röjarväder i Oskarshamn under helgen, uppehåll och sol men ändå inte för varmt. Om det är högsommarvärme kan det ju bli jobbigt om man ska bära och städa en massa. Det känns bra också att vi har hjälpt de med detta, för de är alltid så snälla och hjälpsamma när vi behöver något. Det blev lite korvgrillning och glass efteråt också och det var det inte bara barnen som gillade. Ha nu en riktigt bra dag!


Kommentarer är stängda.