Måla om huset

Måla om huset

Välkomna till ännu ett blogginlägg och den här gången tänkte jag faktiskt inte ta och diskutera något speciellt ämne. Utan jag tänker bara berätta lite vad som händer i mitt liv för tillfället, så får vi se vart det här inlägget leder till. Om vi börjar med hemmet så har jag äntligen anställt en målare i Skövde som ska hjälpa mig att måla om fasaden, det känns verkligen som att det är på tiden. Jag har tidigare haft ett rött hus men det känns som att jag vill fräscha upp kåken liten och nu är tanken att en målare ska ge mig ett vitt hus istället. Det är en plan som jag har haft i många år men som det inte har blivit någonting av, varje gång jag har tänkt att jag ska ta tag i det så har det dykt upp någonting annat istället. Jag har många märkliga idéer ska ni vet och i slutändan är det nog tur att det inte blir någonting av alla, man måste ju ha tid till att arbeta också. Förutom att anställa en målare i Skövde så har jag också tänkt mig att skaffa en sommarstuga nere på västkusten, det är något speciellt med havet och den sköna stämningen som är där nere på sommarn. Mina föräldrar har länge haft en stuga där nere så jag är uppväxt med att spendera somrarna nere vid havet, nu känner jag dock att det kanske är dags för mig att köpa en egen stuga. Dock har jag inte riktigt bestämt mig om jag ska köpa en tomt bara eller om jag ska köpa en färdig stuga, det kan mycket väl hända att jag köper mig ett renoveringsprojekt. Det finns många alternativ, men jag känner för en gång skull att jag kanske borde ta en sak i taget. Så först är det en målare och huset hemma i Skövde som är prio ett.  


Kommentarer är stängda.