Imorgon ska jag fixa mina naglar i Klippan

Imorgon ska jag fixa mina naglar i Klippan

Hejsan på er alla finisar

Imorgon ska jag och fixa fina naglar i Klippan. Jag har hittat en tjej som är så himla duktig så nu skulle jag helst inte gå till någon annan. Jag har varit där några gånger nu så hon vet precis vad för stil på naglar som jag tycker om och hon lyckas alltid så bra med både form, färg och design. Det märks att hon tycker det är roligt och älskar sitt jobb, visst är det härligt med människor som känner en sån passion för sitt jobb.

Att göra mina naglar har blivit ett av mina favoritsätt att unna mig egenvård och lite lyx, jag tycker det gör så mycket för hela ens uttryck när man har fina naglar. Sen om de är långa eller korta spelar inte så stor roll, men det är fint med snygg manikyr tycker jag. Ett annat sätt att ta hand om mig själv är att lägga ansiktsmask, det är något jag älskar och jag har alltid en liten korg som är välfylld av olika ansiktsmasker att välja på. Då vet man att det alltid finns någon härlig där att välja mellan när man känner för det. Men så kan det ju bero på vad man känner att man behöver, en djuprengörande, någon som lugnar huden, ger en uppiggande effekt eller för den delen ger en fuktboost. Gillar man vardagslyx så är det ett hett tips att alltid ha några ansiktsmasker hemma att välja på.

Jag brukar ha en sån där typisk spa-dag på söndagar för då laddar man liksom upp inför en ny arbetsvecka, men igår hann jag inte så det får nog bli att jag gör en ikväll istället. Jag ska också leta upp lite inspiration på någon fin färg att ha på mina naglar imorgon, det finns ju så mycket fint. Ha en underbar dag!


Kommentarer är stängda.