Behöver elluttag vid altanen

Behöver elluttag vid altanen

Hejsan hoppsan! Hur är fredagskänslan hos mina läsare? Har ni höjt upp volymen på högtalarna och börjat fira in helgen? På mitt jobb är det åtminstone full fart med skön musik och ett leende på läpparna hos alla medarbetare. Snart är ännu en vecka avklarad och jag sitter faktiskt här helt utan något att göra, alla mina uppgifter är klara så det enda jag har kvar att göra är att hitta en elektriker i Gävle. Det ska inte vara några större problem, däremot så vill jag gärna få hem en elektriker så fort som möjligt och det är väl i så fall det som kan bli problem. Egentligen är det ingen brådska så sätt, jag har el och allting i huset men det är som så här att jag har köpt mig en elgrill och för att den ska kunna användas så krävs naturligtvis ström. Det går att dra en förlängningssladd inifrån men det är inte optimalt utan jag önskar hellre får några eluttag till utsidan av huset också. Just nu går det en förlängningssladd ut till altanen som försörjer min infravärmare med ström och ska jag då ha en till sladd så går tvärs över altanen så är det bara en tidsfråga innan någon kommer snubbla. Det är för tillfället de enda problemen jag har i mitt liv, allt annat flyter på helt perfekt. Så en elektriker till huset är dagens uppgift och det ska jag minsann se till att klara av. I helgen ska det vara invigning av grillen och vi får se om det blir med en förlängningssladd eller inte. Jag har länge varit skeptisk till just elgrill på grund av att jag har svårt att se hur det ska smaka grillat. Men så fick jag höra av en kompis att det fanns en riktigt schysst marinad som ger precis den fina smaken som en kolgrill medför. Ha en fin helg!  


Kommentarer är stängda.